Breedvakstellingen
Breedvakstellingen Meta Mini Rack

Welke opslagtoepassingen zijn mogelijk met dit systeem?

  • Volumineuze goederen
  • Zware goederen

Breedvakstellingen zijn de beste keuze voor omvangrijke of zware goederen. Legbordbelastingen tot 600 kg en sectiebelastingen tot 4.600kg zijn zonder problemen haalbaar. Bovendien kan dit systeem goed gecombineerd worden met de andere systemen, zoals legbordstellingen met verdiepingen.

Door de combinatie van een eenvoudige en toch zeer robuuste constructie met een grote verscheidenheid aan standaardmaten is deze oplossing ideaal voor het opslaan van grotere volumes. Het systeem is zeer eenvoudig op te bouwen, met maar een paar onderdelen: staanders, liggers en legborden of spaanplaat.

Breedvakstellingen worden vaak gebruikt voor het opslaan van kleinere en middelgrote goederen die met de hand kunnen worden geladen. De breedvakstelling zit tussen een legbordstelling en een palletstelling, zowel wat de constructie betreft als qua afmetingen. Tussen de verticale staanders worden via horizontaal gemonteerde liggerparen meerdere niveaus aangebracht. De liggerparen kunnen worden voorzien van stalen legborden of houten vlonders, waarop de goederen dan geplaatst kunnen worden. Door de grotere overspanning kunnen in vergelijking met de legbordstelling zwaardere en grotere producten of grotere verpakkingen opgeslagen worden.

Een breedvakstelling is hier bijzonder op zijn plaats omdat er, naast de ruime presentatiemogelijkheid, ook een hogere belasting mogelijk is.


Bandenstellingen Meta

Wij bieden u een groot aantal stellingen aan die speciaal voor de garagebranche werden ontwikkeld:verrijdbare bandenstellingen, ruitenstellingen,onderdeelstellingen...
Meta biedt bandenstellingen voor diverse soorten en maten banden aan.
Hierbij kunnen verschillende systemen worden toegepast, om de banden zo efficiënt mogelijk te stockeren. Er is een keuze aan opslagsystemen, zoals breedvakstellingen, palletstellingen of een platformsysteem.

Ieder bedrijf met meerdere voertuigen kan wel een bandenstelling gebruiken, al is het maar om ’s zomers winterbanden op te slaan en andersom. Hiervoor bieden wij u een compacte bandenstelling aan 2.000 x 1.000 x 400 mm, met een opslagcapaciteit van 12 banden.

Technische Specificaties

Framehoogte: 1.500 mm t/m 4500 mm  
Framediepte: 400 - 500 mm  
Liggerlengte: 950, 1150, 1350, 1500, 1850, 2000, 2200 mm  
Verstelbaarheid per: 50 mm  

Meer informatie...

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Folder en montagehandleiding