Palletstellingen
Palletstellingen META MULTIPAL

Schroef uw logistieke efficiency op!

Palletstellingen zijn het ideale systeem voor een efficiënte ruimte-indeling in uw magazijn. Ze worden voornamelijk gebruikt voor eenheidsladingen zoals pallets, bakken, containers, haspels, plaatmateriaal en vaten. Kortom, met de beschikbare standaardcomponenten is altijd een oplossing op maat mogelijk. Iedere palletplaats is direct bereikbaar en de investeringskosten per palletpositie zijn relatief laag.

De combinatie van door boutverbinding samengestelde staanderframes met liggers voorzien van een klauwophanging, garandeert een zeer grote stabiliteit. De liggers zijn in de hoogte (per 50 mm) verstelbaar en worden voorzien van borgpennen. De duurzaamheid van de materialen wordt verhoogd doordat de onderdelen zijn afgewerkt met poedercoating Ral 5010/2001 en/of een verzinkte oppervlaktebehandeling.

De liggers zijn standaard leverbaar in lengtes van 1.800 tot 3.600 mm. De frames zijn standaard leverbaar in de lengtes 2.000-12.000 mm, met de standaarddieptes 800-1.050-1.100-1.600 mm. Maximaal toelaatbar gewicht per frame: 4.000-25.000kg. Door de combinatie van een eenvoudige, solide constructie met verschillende standaardmaten is de palletstelling de ideale oplossing voor het opslaan van grotere volumes in normaal- of zwaargewicht.

Palletstellingen META MULTIPAL onderscheiden zich door :

  • Ladders met een uitzonderlijke metaaldikte van 2 mm vb 85/20 breedte stijl 85 –dikte staal 2 mm
  • Liggers met een uitzonderlijke metaaldikte van 2 mm vb 100/20 hoogte ligger 100 mm –dikte staal 2 mm
  • Zeer robuuste installatie die bij hoge belastingen weinig torsie vertoont
  • Zwaar eigen gewicht, een goede indicator van topkwaliteit
  • Standaard verzinkte ladders, wat een zeer heldere aanblik oplevert in uw magazijn, ten opzichte van donkerblauwe kleuren
  • Flexibel: naar wens aan te passen en zeer eenvoudig uit te breiden

Onze palletstellingen zijn voorzien van het RAL-RG 614/2 kwaliteitslabel.

Meer informatie...

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Folder en montagehandleiding