Tussenvloeren
Magazijn en Etagevloeren

Met etagevloeren kunt u optimaal gebruikmaken van uw beschikbare ruimte en het oppervlak in uw stockeerruimte vergroten door extra niveaus te integreren. Zo creƫert u extra opslagruimte of blijft het grondoppervlak vrij voor productieruimte of heftruckverkeer.

Het etagevloersysteem is uiterst doordacht en flexibel en wordt op uw maat gemaakt. Met een draagvermogen van 350 tot 2.500 kg per m2 en een overspanning tot 12 meter, bent u zeker dat voor iedere vraag de juiste oplossing geboden wordt. De koudgewalste profielen bieden vele technische mogelijkheden. Via de systeemperforatie (honingraatgat) kunnen leidingen voor een sprinklerinstallatie of perslucht eenvoudig worden aangebracht.

Onze platformsytemen kunnen in iedere branche worden toegepast, naar gelang van de behoefte van de klant. Met aanvullende toebehoren kunt u de functionaliteit van het vloersysteem naar wens aanpassen. Met de toebehoren en de leverbaarheid in iedere gewenste RAL-kleur kunt u de uitstraling bepalen die uw bedrijf verdient. Als u later wilt verbouwen of verhuizen kan de constructie snel gedemonteerd, opnieuw opgebouwd of uitgebreid worden.

Meer informatie...

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Folder